Problém našich pozdních večeří spočívá v tom, že Stela většinou usne hladová dřív než je jídlo hotové. Ivan přišel v půl osmé domů a rozhodl se, že nám udělá španělské vánoční jídlo marinovanou vepřovou panenku se zeleninou ESCALIVADA a omáčkou ROMESCO.
Jeho tak strašně baví zkoušet nové recepty (vařili s Kryštofem online podle Kluků v akci), že nemáme to srdce mu říct, ať nám to jen rychle hodí na pánev, že nám to úplně stačí. Hlavně, aby to bylo rychle.
![](https://www.scenaristka.cz/wp-content/uploads/2013/10/kluciI.jpg)
![](https://www.scenaristka.cz/wp-content/uploads/2013/10/kluciII.jpg)
![](https://www.scenaristka.cz/wp-content/uploads/2013/10/kluciIII.jpg)
![](https://www.scenaristka.cz/wp-content/uploads/2013/10/kluciIV.jpg)
![](https://www.scenaristka.cz/wp-content/uploads/2013/10/kluciV.jpg)
Ale bylo to neskutečně dobrý, k tomu živě Happening ze Staromáku Nikagda nězabuděm/Jde se volit.
Užili jsme si to.
Monika dnes jela s rodinou rozprášit do Krkonoš popel babičky a jejich story je ještě lepší než ta od Alice Nellis. Dostala jsem na ni copyright. Navíc celý večer říká, že máme doma atmosféru jak o Vánocích.
Pokud jim všechno vyjde, jak chtějí, tak na o skutečném Štědrém dnu už tu s námi ale nebudou.
0 Responses
Jééé a já dnes dostala dárek k narozkám (co jsem měla v září) zabalený ve vánočním papíře:-) Já Vánoce fakt můžu kdykoliv. A skříňku jsem si nekoupila, ani to nemám v úmyslu a ani na ni nemám prachy (když jsem na těch dávkách:-)) Jestli o ni stojíte, tak z Liberce to je do bazárku tak 4O minut. A je tu ještě jeden, taky hodně zajímavej. Dobrou chuť.