Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
11 Responses
Posílám odkaz na you tube video:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uHUCSJtXjNE, Okurky v igelitu. Zajímavé. I tady v Irsku jsou jen okurky v igelitu, ostatní zelenina je na táckách a v celofánu, ne v igelitu. Nebo v plastových krabičkách a zase v celofánu. Někde jsem četla, že tyto okurky se voskují a igelit má zabránit poškození vosku a tudíž znehodnocení okurky. Od té doby okurky loupu, i když jsem vždy měla ráda utrhnout , umýt a sníst utrženou okurku včetně slupky. A taky je to byznys, někdo ty stroje ,co okurku balí , musí obsluhovat, někdo ten igelit dovézt, vyrobit atd. nekonečný kruh… Mávám Marcela O mém obýváku Ti raději napíši mail.
No, s tou okurkou by to mohlo být tak, že igelit zabrání, aby okurka nebyla hned "gumová" , pak by si ji nikdo nechtěl koupit.
My máme obývák do zelena a to i se stropem. Jinak hlavně bílou, už dlouho, protože bílá je dobrý podklad pro obrazy. Teda většinou.
No jo , to je zajímavý :-))), i včereší post mě pobavil, ale tam myslím se zrovna moc rozepisovat nemusím :-))). Zrovna dnes mám koupené okurky na trhu – bez ochrany :-))).
Nojo to je ochrana….lidi jsou strašně žraví :oD
Taky bych možná řekla, že je to proto, aby okurka, několikrát i dosti přechlazená držela déle ve správném tvarun:D. A obývák máme kombinaci bílé s (původně mojí plánovanou šedou) kafebraun do zelenohněda . Katka
Dneska jsem prvně viděla zabalené v igelitu papriky , proč je okurka v ochraně netuším:)
ad obývák.. máme smetanové stěny a jednu výazně oranžovou / vím, te'd už bych zvolila jiný odstín,ale před 3 lety mě to ještě bavilo mít oranžovou/
Petra
Poslušně hlásím, půl obýváku medová, půl meruňková a pod stropem ten bílý pruh jako strop – potupně přiznávám, nevím jak se mu říká…
Dodatek: když přišli pánové Pat a Mat vymalovat, vytáhli tuby s barvou a jedna z nich byla RŮŽOVÁ, šla jsem do mdlob a jen jsem vykřikla, že Barbie tady bydlet nebude….ale pánové věděli a uměli!!!
Jinak skoro vše je hnědošedé a kameny a větve………..
Magda
…tak nevím, jestli se to odeslalo…tak ještě jednou. U nás bílá a 2 stěny tmavě hnědé.
my jsme ta typicka domacnost:-) drive vsude jemne zluto, od minuleho leta bilo, takovy ten nordic style, co je vsude na vystajllovanych blogach a instagramech;-)… u nas je to vic chaoticke… znate to, deti, zver….
je v igelitu……….., protože se na to igelitování vymyslel stroj, tak aby nezahálel.
Obývák – momentálně jsme se nakýblovali k rodičům, kde většinu stěn zakrývají obývací stěny či jiný skříňky… pod tím vším je bílá, už odnepaměti.
Až budeme mít zase vlastní dům, materiálově to bude nejspíš kombinace dřevěného obkladu a klasického štuku, barevně bílá s nějakou chladnější pastelou.. Rádi cestujeme, tak bysme chtěli velkou mapu světa nebo ČR, nejlíp přes celou zeď, ale protože bude obejvák z jedný strany otevřený do kuchyně a druhá stěna bude celá prosklená, tak se nám těch zdí už nějak nedostává 🙂
To je velmi dobré zamyšlení,nikdy mě to nenapadlo a je fakt že kupříkladu cuketa má skoro stejný tvar i konzistenci a zabalena prostě nikdy není,zajímavé:)…A k tomu obýváku,myslím že ten náš je naopak dost netradiční viz. náš blog,tak snad aspoň trochu nabouráváme ten český standard:)