Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
6 Responses
Hmmm, ale na tohle růžové rizoto bych tedy recept uvítala. Vypadá skvěle 🙂
Vzhledove to vypada moc dobre a verim ze to tak i chutna
Já jsem se fakt lekla, že bude recept. Jsem ráda, že to byl planý poplach. Hana
Já bych teda radši ten recept. 🙂
Jste inspirativní! Dnes u nás poprvé pravé rizoto a rovnou z červené řepy. Good, opakovánihodná záležitost. Recept odtud, jen víno bylo bílé: http://www.kitchenstory.cz/risotto-cervene-repy/
Tak to mě těší! A díky za recept. Akorát na pohled ta rýže je tam nějaká moc suchá, mělo by to být lepivější – z té rýže, co se dělá pravé rizoto. Ale třeba to je ona. Nejsem odborník.