Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
4 Responses
Dýně Hokkaido mi nejvíc chutná nakrájená na hranolky, pokapaná olivovým olejem ,posypaná bylinama a zapečená v troubě. Jen se musí hlídat, je dost brzo do černa, pokud se nehlídá. Vynikající je prý i polévka, ale tu jsem nezkoušela. Poslala jsem Ti včera mail ,zdravím Vás i hafánky a mávám. Marcela
Lucie určo polévku, jednoduchá a výborná, Ivan si poradí:)Pyré taky není špatné a hodně dobrá je i jako pečeně k masu.
Mňam a dobrou chuť
P.
Polevka je vyborna,jednoducha a rychls.Zapecena v troube taky super.Abych nezapomnela gratuluji k vyhre stoliku!Budu se tesit na foto
:-)Lenka
Dýně u nás nejde na odbyt, dětem nechutná. Hezký víkend i tobě.