Perník k nedělní snídani

Vždycky, když vidím své kulinářské výtvory, tak si říkám, že bych si měla založit blog o vaření. Tedy blog o vaření pro nešťastnice (není to teď třeba módní trend, abych nezaspala?). Nikdy mi to nevyjde jako na fotce. Buď mi něco praskne, zvadne, nevykyne, nedovaří se … a tak. 
Ovšem perník je během hodiny téměř snědený, protože je strašně nenápadně dobrej.
A teď už jdu psát.
Přívětivý humor, za který se rozhodně nerozdávají Čeští lvi.
Víc toho ode mě dnes nečekejte.

6 názorů na “Perník k nedělní snídani”

  1. Všednodennosti

    Vzhledem k mé linii jsem se celou sobotu přemluvala:holka NIC nepeč! A Ty na mne s perníkem s rumovocukrovou polevou ! Slintám na klávesnici… Díky za snídani! M.

  2. kecka zpod komonca

    jsem na tom s kuchtěním podobně, jen s tím rozdílem,že poprvé to mám ukázkové, nádherné…a pak už nikdy….
    PS: když vidím ten "tuzemák", cítím nostalgii, proč nemohl rum zůstat rumem…třeba jako zkratka (rozumně uložená měna)

  3. Je potřeba neklesat na mysli a pamatuj, vše se dá zamaskovat. Jako tady polevou. Mě se taky vždycky všechno nepovede, tady si můžeš přečíst mé povedené přešlapy. 😉

  4. A recept bude? :o)
    K čemu je vzhledově dokonalé cokoli, když uvnitř je to jen dusilka nebo papundekl.
    Peču moc ráda, baví mě to, ale bábovku mám vždycky do kopečka a čokoládovočokoládový dort má též vždy kopeček i s kráterem a nezamaskuje to ani čokoládová poleva a přesto je holek nejoblíbenější. To je domov!

Diskuse uzavřena.