Divnej dort

Pinkáme si s producentkou po mailu zítřejší prezentaci.
Teď je míč na její straně.
V mezičase si esemeskuju se zubařem, protože jsem zjistila, že zítra k němu musím akutně jet. A taky si prohlížím fotky z víkendu.

Pekla jsem.
Vím, že moje pojetí parížskej torty je lehce avantgardní, kamarádi to pojmenovali jako divnej dort.
Hvězdičky na ozdobu jsem sice omylem vyhodila, ale chuť famózní!
Hned bych mohla do nějaké kulinářské soutěže!

9 komentářů

  1. Milá Lucie, když nakouknu na Váš blog, mám vždy lepší náladu. Děkuji!!!

    1. Promiňte, zapomněla jsem se podepsat. Vaše čtenářka Magda K..

  2. Jasně, bez těch bílých ozdob je to lepší, víc jarní. S nimi by byl "dort" zasněžen. Takhle na zeleném talířku – gratuluji k výběru, je to estetické, přece jen 🙂 – vypadá ta celá věc jarně, jako hlína, krtina, jarní kaluže. Je to prostě aktuální pojetí!

  3. Lucie, směju se jak blázen. Jsi borec a  tohle je hodně dobrý! Já bych to pojmenovala dort rozložený. Koho ještě baví načinčaný, vystajlovaný food obrázky! Ať žije realita.-)

  4. Jak by řekl Joey z Přátel – korpus dobrý, krém dobrý – stejně se to v žaludku smíchá 😀

  5. Noo ,vypadá to dost nevábně.) Do soutěže se raději nehlašte:))) / doufám, že se na mě neurazíte, to bych nerada /
    Krásný den,
    Petra

    Ps: Už přišel balíček s ozdobama??

  6. Pořad " S Lucií v kuchyni" asi do vysílání nepůjde:o))!

  7. uf, takový zvládám taky,
    jen se ještě musím naučit být na něj pyšná…